Wednesday, January 19, 2011

Customer First Customer First OK!!

Hallooooo..

Hari saja la nk bukak story yang bikin hati panassss..
ZaaassSSsss..layan jom!


..buruk betul orang ni,hehe..xpe la..janji mulut jangan bau mcm longkang OKAY!..


Ok2, sambung story balik..
Cmni u Ols ingat x kesah2 yang i penah story dalam entry 'sabar yer sayang' tu..
Story about car la..no plate la.. 
Ingat x?!

U Ols tau kereta tu xsampai lagi..
Dah order akhir bulan 12 hari tu tapi still xdapat lagi..
Huhu..
Dalam entry yang lepas i penah bagitahu u Ols yang kereta dah sampai kn?!
That WHY i cepat2 kn no plate..
Last2 bila semua dh ada dh siap..

Tup Tup Tup..

D'orang call cakap kereta i xde plak..
X sampai lagi la..
X order lagi la..

Bikin panasssss!!

Dengan hati yang membara2..
I n my fiance apa lagi..
Terus jumpa BOSS la..

Rasa mau telan2 je semua orang kt situ..
Yelah, mana x marah..
Dah la d'orang janji macam2..
Itu la ini la..
Dah la suruh cari no plate xleh nk buat..
Ni semua kita dh buat..
Bila semua kita dh siapkn..
D'orang lak buat hal..

Malas buat keje ke?
or
Xtau buat keje?



NAK JUAL X NAK NI..!!!

Patutnya d'orang kena la jaga prestasi mutu kualiti d'orang kn..
Ada ke patut d'orang cakap x order lagi..
Padahal hari2 kot i call tanya pasal kereta ni..
Siap d'orang leh cakap lagi kereta dh ada dh ada..
Rupanya salah tengok kereta..

Aduhhhhh..
Nak marah lebih2 semua dh besar..

Kesian my fiance, sampai mintak cuti 4 hari kot ingat leh dapat kereta tu..
Coz ikut d'orang nya JANJI la ni..

JANJI kunun!


Hampehhhh betul la..
Cakap x selupa bikin ini punya olang oOoo..

Laen kali jaga la customer baek2, if cmni baek xyah bukak kedai..
Duduk rumah jaga cucu lagi baek la..
Huhu..

Fuuffff, ok dh abes dh..
Cukup sampai sini je story panasss..hehe..

...


p/s : hari ini 19hb1 2011 i call lg..cakap semua dh ada n otw siapkn semua..
so wait n see ok! hope pisang xbuah 2 kali..klu x memang nk kena siku la!! (>_<)








3 comments:

akmall said...

yeeeyy!!!...beli kereta... i folow you da...reason.. your blog is soo...cute and beautiful..(cute+beautiful= apa.,) tmbhlah sndiri////...

areripe said...

sabaq-sabaq, kereta tu pergi jawab final exam kut..
hehe, chill!
tapi tokey tu teruk!

Shaziera Bakri said...

hehe..btw kereta 2 dh dpt dh..khamis baru ni! nasib baek kn, klu x..mmg kena siku la jawapnya! hehe..

akmal n areripe : thanx cz sudi baca story ni n follow my blog =)
suke!!!