Thursday, June 16, 2011

Morning hubby morning wifey!

Wake up! Wake up!
Ringggggg!!
6:00 AM is coming!


Morning people..
Subuh sudah, mandi sudah, b/fast sudah..
Dah g keje dah pun my hubby sayang i..hehe..
Awal nya i bangun..hehe..
Sejak bergelar isteri kepada si suami ni..
Ehemm..hehe >__<
I normally go to sleep around 1:00 or 2:00 AM and wake up at 10:00+++ AM..HAHA~
Ambik kau!! Sekarang angan2 jelah nak bangun lewat..
Sekarang?! Itu dah xde lagi..Oh NO!! Hihi..

Now, I wake up so early in the morning..grrr~
My hubby kerja, so kena kejutkan dia..
Buat b/fast..
So nice! Perasaan itu sangat hebat! Saya suka! Hehe..
Morning gives u new hope.. *mata terkebil2*

As a wifey, banyak benda dah berubah..
And perlu diubah..
Yang kurenggg elok tukar jadi baek..
Yang elok tukar jadi lebih lebih baek..
Alhamdulillah, sekarang sedang mengalami kedaan itu..
Thank you so much sayang, bagi i alami kedaan ini bersama2..
Sama2 kita laksanakan tanggungjawap sebagai suami isteri yer sayang..
Happy sama2, sedey sama2, sayang sama2..hehe..
Makan sama2, kenyang sama2..
Lapar sama2, oops! Tapi hari ni i puasa..sayang makan banyakkkkk tadi..sob sob sob.. :P
Mana aciiii (T_T) Hahaha~

Hurmm, pagi ni apa nak buat ae?!
OK! Sambungggg tdoo..ZzzzZzz..
HAHAHA~


Darling, my heart is made to love u..
Mmmmuuaaahhs!! Sayang kamu my hubby!! ^_^






2 comments:

Nasuha Suhada said...

sweet mweet!! happy till the ends sis :)

"..butterfly.." said...

sukerr tgk header uuuuuuuu!!!!!!!!!!