Friday, July 01, 2011

HOME sweet HOME!

Wow! Rasa sangat lama jer xupdate ni..
Huhu, ketandusan idea keblurr'an kesuntukan masa..
Sowwyyyyy u Ols..

Hampir sebulan dah i berumah tangga..
So amazing! Best wooooo kawen ni..hehe, so u Ols yang still nak tunggu tunggu tungguuu tuuuuu..
Cepat2 la kawen, banyak hikmah banyak nikmat banyak faedahnya.. 
Betul, xtipu langsung!! 
Kadang2 bangun tidur still x percaya yang i ni dah kawen..haha..
Ngada2! Yukkks! Hehe~

Dalam masa sekarang i stay with my mom and my mother in law..
Nasib baek rumah dekat je..
1 kampung, hihi..
Gilir2 macam 2 la dulu..


Ramai juga yang tanya i stay mana sekarang, and ni la jawapannya..
Niat nak stay luar ada je..
Tapi macam xsampai hati plak nak tinggalkan parents..huhu..

InsyaAllah, dah sampai waktunya nanti pindah la kami mencari kehidupan sendiri..hehe..
Hope semua berjalan dengan lancar la kan?! InsyaAllah..

Bila?
Bila apa? HAHA~
Baby?!!

Opps!!

Sampai suatu saat nanti..
InsyaAllah (^_^)..
Jeng jeng jeng..

Sekian, wassalam..

1 comment:

nurZAKIA said...

wa..rse mcm nk khwin skrg je..huhuh