Tuesday, July 05, 2011

My [pre-wedding]

Hye u Ols (>_o)v
Lama tunggu?! Hehe~
Sorry la coz sesi pemilihan terlaluuuuu la panjang..jeng ngoh! *berbulu mata nk pilih*, hehe..
And xlupa jgak pada photographer [Halusinasi Hidup Nadzmey Mohamad] yang susah payah penat lelah semata2 nk snap semua ni for me n my hubby..hehe..
Thank you so much!! 
So now, xmo cter panjang la..
~JOM LAYANNNNN~
If suke please like banyak2..*weeee*
If xsuke nyah kau dari sini..hahahahaha!!
Are u ready?! Lol :P
Fuffffff..


Speciallll for u Ols..
Ini lah kami, si wifey and si hubby nya..hehe..
Jeng jeng jeng..









Next!!
Aksi lompat katak! Grrr~




Next!
Aksi tiup belon, fufff fuufff fuffffff..
Kembong kempis kembong kempis pipi hidung mulut segala bagai..hehe..
Tapi syokkkk bcoz, i ambik belon yang dah sedia tiup..hahaha..
Mekasih sayang, lol :P
Muahhh!





Adik pandang2..
Pandang pada siapa..
Kalau pada abang..
Hai gembira rasanya!!
Adik senyum2..
Senyuman yang mengoda..
Adik jangan binggung, abang belum berpunya..

Hehe..layan jelah..
Lagu zapin usik mengusik..





Usik mengusik tiada salahnya..
Asalkan baik di hatinya..
Lebih baek bermaafan sahaja..
Agar hidup kan lebih bahagia..
Bersama..

OK my Ols, hehe..
Cukup sudah dulu kes kes pre wedding ni..
Ni baru sebilangan gambar..
Xlarat dah nk edit and upload..
Coz banyak gler kot lagi gambar pre wedding ni..
InsyaAllah ada masa banyakkkkkkk i upload and update lagi pasal pre wedding ni ok..
Hope so!! Hehe..

Bye bye..see u soon! 
Muahs!
































3 comments:

nurZAKIA said...

wa..sweet..kat mne ek tmpt ni..cntik..

Mila Ahmad said...

alolo cumeynyer..pre wedding nie..:)

NoRa DaDiLLa said...

Cantik dan sweet sgt!!.. =))