Thursday, February 10, 2011

My dream pre-wedding..

..tetttttt..

I've been soOoo excited to share this entry with u Ols!

But,
Harap maklum andai terlebih2..oOps! HAHA~
Biasa la kn, hope u Ols faham la yer..

Dah lama pendam dah lama simpan ni..
Mahu tapi malu..
Hehe.. i tergedik2 nk story about my pre-wedding ni..
Nk shootnya xtau bila tapi xpe..bermimpi2 dulu la..

Sekarang xde benda laen la dok tengok dok belek dok kelehhh..
Blog pengantin, blog photographer, semua blog yang berkaitan dengan nak naek pelamin ni..
Semua i tengok..usha jeling2 semua la sampai naek juling dh mata ni.. (0_o)'
Facebook la, google semua dah sekarang..


I told u Ols my favorites okay..

1..2..3
Taaaaddaaaaa!!

~ Theme : Vintage ~

Love it! Love it! Loveeeeeeeeeee it!
SoooOoo much..ever ever n after, hehe..

Nk tengok lagi x? Nk x? hehe..








Shhuuuweeeetnya..
Lepas tu plus dengan belon, gitar ke..car, bikes or vespa ke..
With the beautiful places..hohohoooOo..
Like lalang2 kering, daun2 kering, tempat teduh ala-ala bawah pokok yang rendang..
Fulamakkkkk, gempak!!
And photographer yang sporting habissss, with a great ideas to the shoot.. 

Props kena cukup..
Dress biar kena..
Tenaga kena banyak..hehe (>_o)
So fun! Buat entry ni pn dh rasa seronoknya..
Hope my dream come true..
Hope my fiance pn suke n xkisah,hehe..



..colorful ballons..


..vespa's..



..cars antique..

...

Okay..habis dah bab vintage ni, but WAIT! Ada lagi la..
Ada lagi satu ni, hehe..

Jeng jeng jeng!!

~ Theme : Back To School ~

Kenapa back to school? Why!!
Hehe..
Haa, ada la kisahnya..


Mesti u Ols nk tau sangat kn mana i kenal my fiance ni..kn?
So bermula dari sini la..dari sekolah la i kenal my fiance ni..

Betul x cik tunang? Kita 1 sekolah 1 kelas kn dulu? hehe..
Tapi my fiance ni ketua pengawas sekolah dulu tau, i ni budak nakal..so budak biasa jelah..
Selalu kena denda dalam kelas, haha..bijok2!



Time kecik2 maen basikal, study group sama2..
Semua berigus lagi time 2..xtau satu apa pn..
Tau maen banyak la..haha..
So cintan2 xmaen OK..
Dilarang sama sekali,hehe..
Mak pesan, g sekolah belajar okay bukan bercinta..
FAHAM!! 

Tapi sayang..after UPSR, masing2 buat hal masing2..
Dari situ kami terpisah, walaupun 1 kampung kami xjumpa pn..
Contact x, apa pn x..haluan masing2..

I tau2 after SPM dia fly ke moscow..
Jauhnyaaaaaa..
So jumpa jangan harap la..
Huhu..
Jawapnya tinggal daku dalam doamu la..hahahahahhahaha..


Then, dengan izin Allah s.w.t kami ditemukan la..
2 pn bukan jumpa pn..just by phone je..
Time dia cuti dia balik kampung..
So TERcontact la balik..
Just tanya khabar je pn..
Alaa kawan2 je..rilex r, bukan ada apa2 pn..hehe..

Sekian lama berkawan..TERjodoh la kami..hehehe..
Oh! I'm fallin in LOVEeeee..


Walaupun jarak jauh [malaysia-moscow] kami ok je..
Coz ada facebook, YM, call pn ada je..
So xde hal la..
Halangan akan kami tempuh..
.
.
.
love
love
love
.
.
.
Bertunang la kami pada 18 September 2010

Sampai sini je theme back to school yer..
Theme ke story ni?! Xfaham AKU! grrrr..biar la..
Hope u Ols faham la theme cmne kn..
Janji jalan cerita ada kena mengena la jgak kn dari xde langsung..betul x? kn..hehe..


Take note! Upcoming brides!

-HAPPY ENDING-
..InsyaAllah..


...

My dear sweetheart, thank you for coming into my life and thank you for loving me, and everything baby..You are the best ever ever and ever! Love!
Mmmmmuuuuaaahhs! 




3 comments:

Mimie Mans said...

shaa...akak sukaa post niiii...
nice photos...nice story..heheh
kawen jgn lupa jemput...

Nadzmey Mohamad said...

inshallah akan ku tunaikan hasrat mu...

Nadzmey Mohamad said...

inshallah akan ku tunaikan hasrat mu..