Thursday, May 05, 2011

Please choose! Make up mana paling cun!?

Hye u Ols.. 
May u have a bright and wonderful day..
Sorry la, lama x update pasal persiapan kawen ni kan..
Busy la stress la internet xdapat la, huhu..
Tapi banyak je kot nak share ni, tapi apa kan daya..
Now, tinggal sebulan je lagi..
Takutnyaaaaa, huhu :|
+
Happynya, hihi =)

Ok ok, balik pada tajuk asal kita yer puan2..hehe..
Make up oh make up!
Rimas lemas semua ada la..huhu..
Tapi nak cantik punya pasal, akan ku bagi muka ku untuk ditenyek penyek dek tebu2 suci..hahaha..
JOM kita layannnnnn~ zassss bab kata Fafau dalam melodiii~

I ada beberapa pic untuk u Ols tengok ni, time i test make up beberapa hari beberapa bulan yang lepas..
U Ols pilih ae mana paling paling meletoppp!
Saja je ni gedik nak mintak perhatian cket, hehe..

Antaranya :-



Make up by Suhana [Sri Dara Bridal]
.
.


Make up by Irine 
.
.



Make up by Pam [James De Pam]
.
.

So cmne? Sorry la, xbanyak mana pun pic..tapi ada la dari non adooo..
Tapi itu la kan, xclear sangat..sorry2..
Tapi xkisah la, hehe..
Cantik x, cantik x? Ngeee~







5 comments:

Nasuha Suhada said...

1st tu comey :)
natural je..

tulus sweet said...

cantiklah...!

Mimie Mans said...
This comment has been removed by the author.
Mimie Mans said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

i like the make up by pam,you look young and fresh,the first one is usually used for wedding.