Sunday, April 03, 2011

2 bulan..

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10..
Ngah bilang jari tangan jari kaki xcukup pinjam plak jari mak adik kira2 hari..
Hahaha..xpercaya punya pasal kn..

Ohhh, hanya tinggal 2 bulan je lagi..
Persiapan dah sampai tahap mana yer?
Takutnya..

Ni checklist yang dah buat, yang xpayah pening2 dah..

Kursus Kahwin : Done!
Pelamin Perempuan n Lelaki : Done! 
Kanopi n VVIP Table : Done!
Barang2 Hantaran : Done!
Pa System : Done!
Photographer : Done!
Inai : Done!
Catering : Done!
Family Dress : Done!
Flower Girl : Done!
Baju Akad Nikah : Done!
Langsir n Cadar : Done!
Pengapit : Done!

Macam semua dah banyak je siapkan? Huhu..rupanya banyakkkkkk lagi yang xbuat lagi..
Fufff~

Ni checklist yang buat separuh2 or xbuat apa2 lagi..huhu (T_T)..
In progress..

Borang kahwin, baru nk isi..hehe..
Wedding dress, for sanding belah perempuan n lelaki..
Door gifts pn beli cket2 je, for my friends only.. Untuk orang2 ramai masih mencari, 
tapi hampa..
Cake xtempah lagi..
Make up xtau siapa, masih mencari..
Gubahan untuk hantaran dah booking tapi now ngah kompius samaada nak buat sendiri or tempah je..huhu..
so kira xsetel lagi la..
Menu for pengantin pun xde lagi, masih merasa semua masakan..huhu..
Card! OMG! Ikutkan dah beres dah, tapi xtau apa problem plak company 2..huhu..Nak xnak esok luse kena turun KL sendiri, so card xde lagi la jawapnya!! *sedey..
Banner xcari lagi..
Paper bag masih intai2..

Ni yang i sendiri nampak xde, yang laen2 yang xnampak or x TERperasan xtau la 2, huhu..
Andai u Ols ada idea, ada niat nk tolong inbox me ok..
I need ur help! 

Sekarang ngah mencari2 wedding dress kat mana cantik n best2 kat area 
Terengganu or KL..
Xmo la yang mahal melampau2, cz xde yang nak sponsor ni..so kena budget2 sendiri la..

Doakan semua persiapan kami baek2 yer u Ols, doakan semua berjalan dengan lancar dan selamat tau =)
Coz i sangat2 memerlukan doa kalian, sangat hargai.. *terharu..


Ok u Ols, sorry sangat2 coz lama xupdate story morry best2..hehe, best ke?! Ahaks~
Sangat2 busy, ada masa pun nk update dah xde idea coz penat..
Sorry yer..
InsyaAllah bila semua dah ok dah rilex2 cket i update lagi ae..

Nunite u Ols! Muahs!













5 comments:

putryteya said...

Akak dah nak kahwin ke??
Tahniah.... smuga bhagia bsama si dia,
hingga ke anak cucu cicit.... :)

"..butterfly.." said...

gulp! its on JUNE beb! congratulationsssssss! (nmpk byk S tu?)hehe

KALAU u jemput,wah i rase sgt2 mahu pg oke. :p

(sha, y not u beli 1bende jer utk org ramai..such as mcm skg dh mlambak kt Romantika. u shud go there dear! so, xpyh nk bag2 dh, sgt exclusive plk tu,yg penting, i tolong save kan budget u..hihi)

cik fara @ fanadz said...

sonoknye awak da nak kawen.:) congrates ya.hepi preparing!

Shaziera Bakri said...

thanx to Ols, doakn kebahagiaan kami yer.. jemput dtg u Ols! 4 june 2011..hehe..

wan fyewa said...

ops 4june..thought i hv 3invitation dh on dat date!waa..hop dpt tgk MISS UNIKL ni bersanding ;)